Over

Mijn naam is Thom van Hout (1992) en sinds 2014 afgestudeerd SPH'er aan de Hogeschool Utrecht en sinds 2012 werkzaam in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg. 

Ik ben een ambitieus en sportief persoon die graag deze eigenschappen wil koppelen met het begeleiden van kinderen/jongeren die zelf moeite hebben met sociaal (emotionele) competenties. 

Vanaf 2010 bij verschillende zorginstellingen werkzaam geweest en ervaring opgedaan met allerlei verschillende doelgroepen. Wat mij hierbij het meest is bijgebleven is dat kinderen/jongeren nog te vaak worden gezien als cliënt en niet meer als kind. Er wordt teveel gekeken naar de diagnose, voorgeschiedenis etc. terwijl het kind nog steeds een kind is. Bij Topvida wil ik de zorg combineren met pleizer waarbij kinderen middels ervaringsleer ontdekken wat hun sterke punten zijn en waar zij nog aan kunnen werken.

Ontwikkeling vindt pas plaats wanneer kinderen zich veilig voelen in hun omgeving. Vanuit deze gedachte wil ik de kinderen/jongeren dan ook activitetien aanbieden waarbij zij dit plezier beleven maar dat deze activiteit wel gekoppeld is aan een leerdoel waardoor zo spelenderwijs ontwikkeld wordt.  

Daarnaast beschik ik over de volgende registraties:

  • SKJ Geregistreerd
  • EHBO-Diploma
  • VOG 
  • Voetbal trainersdiploma